FOODS & DRINKS 'T VELD

FOODS & DRINKS 'T VELD Food & Drinks 't Veld - Alle producten zijn Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2001 beoordelingen
21 jan 2022 om 6:58 Duidelijk dat het eten van dagen geleden en weer warm gemaakt. Zonder van het geld en nooit meer.
20 jan 2022 om 11:43 Super Lekker, aardig staffs
19 jan 2022 om 9:57 Ze lezen de opmerkingen niet die je erbij zet en eten was letterlijk ijskoud!!!!!! Bah, nooit meer.
16 jan 2022 om 22:06 Friet bij het variatie menu was wat slap van het vocht, verder was het eten lekker van smaak. Mooie prijs ook. Echter op tijd bezorgen kan wel wat beter. Ruim 20 - 25 minuten te laat.
16 jan 2022 om 14:39 Lekker eten zoals gewoonlijk, bezorger was super vriendelijk. Wederom, een top ervaring zoals ik gewend ben bij veldje!
14 jan 2022 om 23:17 Het was erg lekker....
11 jan 2022 om 19:42 Super lekker en snel
9 jan 2022 om 2:57 Je Proeft dat er met echte verse producten wordt gewerkt. Kapsalon hete kip is zeer zeker een aanrader. Bezorger was er in 25 min
8 jan 2022 om 16:35 Heerlijk zo als altijd!
5 jan 2022 om 22:24 Beste eettent van tilburg. Binnen 15 min had ik me eten warm thuis!! Beter kan niet. Alles vers en warm top!!! Zeker aanrader
4 jan 2022 om 22:24 Sorry maar het was super super slecht !
3 jan 2022 om 3:55 Was goeie